NieuwsArtsen in opleiding


Ieder jaar begeleiden wij een of twee artsen in opleiding tot huisarts in onze praktijk. 1 maart jl. is dokter Daan Kremer gestart. Hij is eerste jaars huisarts in opleiding. Dokter Kremer heeft na zijn opleiding tot basisarts de opleiding tot tropenarts gevolgd en een jaar als tropenarts in Zambia gewerkt. 1 juni jl is dokter Jeanet Blom in onze praktijk gestart. Dokter Blom is officieel al huisarts maar door haar werk voor de universteit van Leiden heeft zij een tijd niet in de praktijk gewerkt. Ze komt in onze praktijk weer ervaring opdoen.


Hepatitis A vaccinaties tijdelijk niet beschikbaar

Hepatitis A vaccinaties zijn op dit moment niet leverbaar. Naar verwachting kunnen wij deze in het najaar weer bestellen. Er is een landelijk leveringsprobleem. Voor meer informatie over reizigersvaccinaties kunt u contact opnemen met Anne Oudwater.


Bloed prikken ATAL en SCAL

U kunt bloed laten prikken bij de prikzuster van ATAL. Zij is iedere werkdag aanwezig in onze praktijk van 07:30 tot 10:00. Ook kunt u nog steeds bloed laten prikken bij het SCAL aan de irislaan. Zij zijn geopend op werkdagen van 08:00 - 11:00. Let op: U dient van te voren aan te geven naar welk lab u wilt. Beide laboratoria hebben een eigen aanvraagformulier; u kunt niet met een ATAL formulier naar het SCAL en andersom ook niet.