Digitaal een afspraak maken

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week via onze webagenda bij ons terecht voor het maken van afspraken.

Lees voor het maken van de afspraak onderstaande tekst goed door:
Voor afspraken op korte termijn (spoedeisende zaken) dient u telefonisch contact op te nemen. Ook voor chirurgische ingrepen, longfunctietesten, afspraken bij de praktijkondersteuner en het plaatsen van spiraaltjes dient u telefonisch een afspraak te maken. Wilt u uw afspraak annuleren? Dan kan dit via de mail of telefonisch via de assistente. Dit kan niet via de webagenda.

Voor afspraken bij de huisarts geldt;
In 10 minuten kan 1 klacht behandeld worden. Heeft u 2 of meer klachten? Reserveer dan 2 tijden. Dit kan nog niet in 1 keer dus let goed op bij het reserveren dat er 2 tijden achter elkaar vrij zijn en herhaal de procedure.    Voor psychische problemen dient altijd een dubbele afspraak ingepland worden.

Afspraak met de prakijkassistente:
U kunt via de webagenda een afspraak maken voor het uitspuiten van uw oren, een uitstrijkje in het kader van het bevolkingsonderzoek, het verwijderen van hechtingen, het geven van injecties, het aanstippen van wratjes en voor het controleren van uw bloeddruk. Noteer dit duidelijk bij de afspraak.         Kies voor de agenda: Praktijkasssistente


Tweelingen***Let op!***

Tweelingen die op het zelfde adres wonen kunnen nog geen gebruik maken van de webagenda, er kan bijvoorbeeld wel voor een ander gezinslid een afspraak gemaakt worden met in de tekst erbij geschreven dat de afspraak voor een van de tweeling is.


Klink hier voor het openen van onze webagendaBij misbruik kunt u geblokkeerd worden voor gebruik van de webagenda.